Monday, 28 January 2013

Dream Home - Subtle Tones & Modern Contemporary

Assalamualaikum :-)

Entry kali ni, saya nk share jugak berkaitan rumah. Sebab suka ngn hiasan dalaman, so tak leh menahan diri daripada tidak mengepost gambar2 rumah ni. Sambil2 tu, leh share2 idea ngn korang kan. hehe..

Untuk first interior, tema nye macam ala2 simple gitu, tapi still bermain dengan dekorasi2 & perabot2 yg tepat. Huhu....cantik nye lahai





More pictures, just Click Here


Dan untuk 2nd interior, temanya adalah modern contemporary. Style macam ni is one of my favorite jugak. Senang crite, sumenye pon favorite je. Huhu. Jom tengok pic kat bawah.....





More pictures, just Click Here

Big credit to HOME DESIGNING ( Home & Interior Design Ideas ) Site :-)




No comments:

Post a Comment